Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 41 19 589

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Your shopping cart is empty!


Η Pizazz, κατέχει ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά στον τομέα της κοσμητικής διακόσμησης με Swarovski κρύσταλλα . Η Pizazz σηματοδοτεί την «επιστροφή» στην εποχή όπου κάθε φορητό αντικείμενο πόθου ήταν ένα πολύτιμο και χειροποίητο έργο τέχνης. Η μόδα ένδυσης του κινητού τηλεφώνου ξεκίνησε από την Αμερική ως απάντηση στην ολοένα και αυξανόμενη επιθυμία να συνοδεύουμε την καθημερινότητά μας με ένα pizazz αξεσουάρ.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος κινητής τηλεφωνίας Vodafone από όπου μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες Vodafone.

Στην κινητή τηλεφωνία μπορούμε να πούμε πως είμαστε ένα βήμα μπροστά, καθώς είμαστε το μοναδικό κατάστημα Vodafone που μπορείτε να προμηθευτείτε και τις συσκευές Pizazz.

Στα πλαίσια των υπηρεσιών της εταιρείας μας, σας προσφέρουμε τις παρακάτω επιλογές:

Να κάνετε ανανέωση του συμβολαίου σας (Vodafone) ή νέα σύνδεση και να σας δώσουμε οποιαδήποτε συσκευή της αγοράς ακόμη και Pizazz . Ειδικές προσφορές σε εταιρίες για ανανεώσεις συνδέσεων και νέες συνδέσεις Επενδύουμε το δικό σας κινητό τηλέφωνο με κρύσταλλα Swarovski Σας προμηθεύουμε με καινούργια συσκευή κινητού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς , επενδεδυμένη με κρύσταλλα Swarovski της αρεσκείας σας Ανταλλάζουμε την παλιά σας συσκευή και σας προμηθεύουμε με Pizazz συσκευή.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία του οίκου Pizazz σε κρύσταλλα Swarovski που ακολουθεί και σχεδιάστε τώρα το δικό σας μοναδικό Pizazz!!!